vineri, 1 mai 2009

RDS-RCS: Bataie de joc!

Sunt abonat RDS-RCS Ramnicu Valcea de mai multa vreme. In general am fost multumit de serviciile lor, mai multumit decat eram de serviciile Astral pe care le aveam in Bucuresti.

Asta pana pe data de 27 mai 2009, cand atat internetul cat si telefonia fixa au cazut. Nimic special, se mai intampla. Ma apuc si sun. Politicoasa, doamna de la telefon imi spune ca vor rezolva problema. Astept.
Astept destul de mult, asa ca a doua zi, marti, sun din nou. Tot politicoasa, doamna de la telefon ma asigura ca va adauga sesizarii mele cuvantul "URGENT". Acest lucru ma bucura si imi reda increderea in promtitudinea RDS-RCS. Intreb asa, de curiozitate, daca e o defectiune la mine sau la mai multi. Sunt asigurat ca este o problema la mine si vine echipa in scurt timp sa o repare. O cred si astept.
Miercuri incep sa cred ca astept ca prostul, asa ca sun iar. Trec plictisit peste procedurile de identificare pe care le stiu deja pe de rost. Intreb ce se intampla si mi se spune ca este o lucrare de infrastructura. Serios? Pai ieri era o defectiune! Nu, se trece pe fibra optica. Adica e de bine. Si in cat timp e gata? Mi se spune ca in mod normal dureaza cateva ore. Le spun ca la mine este de cateva zile. Doamna ma crede si imi raspunde ca este o situatie mai speciala. Nu vrea sa imi zica de ce, dar imi spune ca vor face totul sa mearga in cateva ore. De data asta nu mai cred si bine fac.
Joi sun iar! Imi raspunde un domn politicos. Eu ii reiau povestea si el ma asigura ca vor repara defectiunea URGENT. E defectiune, intreb eu. DA! Pai ieri se schimba reteaua. Ma rog... Le spun ca nu doar eu am problema, ca tot blocul e in pom. Ma asigura ca stiu si se ocupa. Adica lucreaza cineva, intreb eu preocupat. Da, lucreaza. Va fi gata in curand. Imi iau la revedere pe un ton nepoliticos. Intre timp aflu ca si vecinii mei au dat telefoane degeaba, ba chiar au fost si la sediu unde au vorbit cu peretii. Cunosc sentimentul.
Joi seara ma apuc sa citesc contratul. Descopar ca RDS are obligatia sa imi furnizeze serviciu 24 din 24, obligatie de care este absolvit doar daca este pus in imposibilitate de un partener de-al sau. Nu e cazul, ca doar lucrau echipele de zor, deci e de la ei. Mai au obligatia sa anunte opririle pentru modernizari si sa faca lucrarile cu precadere noaptea. In plus, au obligatia sa inceapa remedierea problemelor la cel mult 24 de ore de la sesizare. Ma simt inselat!
Vineri, 1 mai. Sun iar si inregistrez discutia. Doamna de la telefon imi spune ca in zona urmeaza sa fie schimbata reteaua. Stiu, pe fibra optica! Dar cand? Imi zice ca nu acuma, e o lucrare programata mai tarziu. Dar eu nu am net de cateva zile, ii zic. Asa este, imi confirma. Si nu se lucreaza? Nu, acuma sunt alte programari. Mai sunt si alte zone cu probleme, tot asa, blocuri fara net de cateva zile? Imi zice ca nu, dar sunt programate inainte. Si la mine cand se ajunge, intreb ingrijorat. Nu acuma, ca nu am programare. O intreb de ce nu m-au anuntat, potrivit contractului. Nu raspunde. Intreb de ce nu lucreaza noaptea, cum scrie in contract. Imi zice ca echipele nu lucreaza noaptea. O intreb de ce nu au inceput remedierea problemei in 24 de ore de la sesizare. Nici nu mai conteaza ce raspunde. Ii spun ca fac un abuz si nu respecta contractul. Nu cred ca am convins-o.
Iau laptopul si ma duc la un hot spot de unde trimit o reclamatie prin email la sediul central din Bucuresti al RDS. Le spun ca am intentia mai mult decat ferma de a-i reclama atat la Protectia Consumatorului cat si la Autoritatea de Reglementare si control in Telecomunicatii.
Spre surprinderea mea, in mai putin de o ora vine o echipa care imi instaleaza fibra optica. Lumea iese pe scara, ca de, a venit netu'! SURPRIZA: echipa e ferma si le zice ca nu e pentru ei. Ei au venit doar la mine. Imi pun netul si pleaca in injuraturile vecinilor. Acuma sunt singurul cu net in bloc.

Dupa ce m-au lasat fara net si telefon cateva zile (lucrez pe net asa ca am fost somer), dupa ce m-au mintit fara jena la telefon, incompetentii angajati ai RDS-RCS Valcea m-au mai si pus rau cu vecinii.

Le multumesc din suflet.

PS: Se pare ca din gresala unul din sefii locali a ordonat taierea cablului ce alimenta internetul pe vechea retea. Cum tot urmau sa treaca totul pe fibra optica, au hotarat sa nu mai repare. Problema a fost ca nici nu au instalat fibra optica, alegand sa continuie cu vechile programari din alte zone. Din cate am inteles au preferat sa faca asa pentru a nu se afla de incident mai sus. Niste PROFESIONISTI.

150 de comentarii:

  1. Ma numesc Colceriu Gabriel domiciliat in Oradea jud. Bihor. Avem o problema cu Firma RDS & RCS S.R.L si as dori sa stiu daca ne puteti ajuta in la aceasta problema? Firma RDS & RCS S.R.L datoreaza la asociatia de propietari reprezentata prin Nyiri Alexandru o suma de bani cu tot cu penalitati adaugate pe parcus de Electrica. Suma este de 200 mil lei. Firma RDS & RCS S.R.L afirma ca a platit acea suma la SC Patrol Serv S.R.L cu care au contract de inchiriere spatiu pt Antenele DigiTel. RDS & RCS S.R.L a fost atentionata de D-nul Nyiri Alexandru ca aceasta suma trebuia platita la dansu pt achitarea Facturilor la Electrica. Am inteles ca firma Patrol Serv nu vrea sa inapoieze acei bani la RDS & RCS S.R.L sau d-lui Nyiri Alexadru. Noi Am cerut de la RDS & RCS S.R.L ace`i bani pt plata facturilor restante si sa recupereze pe caile legale bani pierduti la Patrol Serv. Din cauza neplatilor locatari de pe str. Calea Aradului nr.3 Loc. Oradea jud. Bihor au ramas fara energie electrica 60 de locuite de 2 saptamani. RDS & RCS S.R.L nu a cerut acordu locatarilor pt montarea acelor Antene. Vrem sa cerem ajutor pt recuperarea banilor! Multumesc! Nr. contact 0746455317 sau bad_cazacu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare cred ca nu o sa va mai recuperati banii in vecii vecilor - rds este o capusa ce suge sangele si banii clientilor si partenerilor de pretutindeni

      Ștergere
  2. Fugiti de firma asta cit puteti!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sincer nu am avut probleme k ei mi-am instalat decurand cablu tel fix+mibil si sunt multumita...ce ii strica p ei sunt antenele alea digi...care la o vreme mai urata nu vezi nimik...in rest sunt k
    dar nu se stie....

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi se intampla ceva asemanator: de mai bine de doua luni se tot chinuie "specialistii" RDS RCS sa imi instaleze internet. Problema este ca stau intr-un bloc ce are tras cablu inca din constructie, de la subsol pana in apartament, prin perete. Pe acest cablu, care este proprietatea mea, am deja o firma de internet, iar RDS RCS trebuie sa-mi traga cablu separat. Au venit de 3 ori "specialistii" RDS RCS si de fiecare data mi-au spus ca "e practic imposibil sa tragem alt cablu, pentru ca ne chinuim foarte tare daca il tragem prin perete si dureaza si mult". Au venit prima data, au vazut si au ridicat din umeri. M-au sunat dupa aceea de la relatii clienti si cand le-am spus ce s-a intamplat, mi-au spus ei ca este "inadmisibil" si ca vor trimite pe altcineva. Chiar m-am bucurat, sperand ca problemele se vor rezolva, insa cand au venit a doua oara, am ramas si mai dezamagit. Echipa 2 de "specialisti" mi-a spus ca "rezolva problema" daca ii las sa foloseasca cele 4 fire ramase libere din cablul care este deja tras (cel care este proprietatea mea). Am fost de acord, dar le-am spus ca as vrea si telefon pentru care mai sunt necesare inca doua fire. La un calcul simplu, si-au dat seama ca nu au suficiente fire si mi-au spus ca e "practic imposibil". Au plecat la fel ca si primii "specialisti". Au venit si a treia oara, dupa ce iar m-au sunat cei de la relatii clienti si mi-au spus ca se va trage cablu chiar si de la alt bloc, fara sa il platesc - ma oferisem sa platesc acel cablu tras de la subsol pana la mine in apartament, ca sa nu fie paguba RDS RCS. Au venit a treia oara si evident ca si pentru ei a fost tot imposibil. O sa anulez contractul semnat cu ei, pentru ca deja mi se pare bataie de joc si incompetenta acuta. Peste toate aceste probleme, mi se pare jignitoare atitudinea celor de la RDS RCS, pentru ca oamenii au impresia ca imi fac un favor ca instaleaza internet. Cand le-am spus ca trebuie tras cablu, unul dintre "specialisti" mi-a spus ceva de genul: daca tragem cablu prin pereti pentru toti, unde am ajunge?" iar cei de la casca (relatii clienti) dau senzatia ca sunt de acord cu mine, ca ma inteleg, ca "vibreaza" alaturi de mine, insa de fiecare data au fost doar vorbe si lipsa de seriozitate.
    Multumesc,
    Razvan (corazv@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  5. RDS este o mare dezamagire.

    RăspundețiȘtergere
  6. servicii de cacat si frustrant de monopolizate. ii doare la basca pe baieti. popor de babuini.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragii mei, indiferent de firma la care ati incheiat un contract (Vdf, Orange, RDS etc, etc, etc...) atunci cand aveti o problema puneti mana pe telefon si sunati la "serviciul clienti"....nu-i rau ceea ce faceti, dar e degeaba...va pierdeti timpul....pentru ca majoritatea firmelor au facut la randul lor contract de colaborare cu firme specializate care ofera aceste servicii de "call center"(serviciul clienti).....si nu de putine ori, persoanele de la celalt capat al firului(undei) sunt oameni pe care cel mai probabil ii vedem langa noi in autobuz, pe strada etc....intrati pe site-uri de "locuri de munca" pentru a vedea care sunt conditiile de angajare impuse de o firma de "call center".....aceste firme preactic angajeaza permanent....si nici nu trebuie sa ai studii superioare/aprofundate in domeniu....in concluzie: incetati sa mai credeti ca aveti de-a face cu profesionisti...ca va inselati....nu se difere cu nimic de o/un vanzatoare(or) de la o alimentara.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu zik sa alegeti romtelecomul k e bun dar e si scump.ok dar pt noi la tara asta e .alta solutie n-avem

    RăspundețiȘtergere
  9. SI eu am o experienta trista cu RDS RCS... acum vreo 2 ani am avut pachet cu tv tel si sinternet de la ei... cam pica tvul... deci se ducea si telefonul si internetul... abia cand am avut RDS mi-am dat seama ce diferenta enorma e intre retelele de cartier si astia... ca pana atunci nu avusesem decat de cartier deci nu avusesem cu ce compara... In prezent nu mai stau in acea zona si aveam iar internet de la o firma de cartier... pana sa-i preia astia de la RDS ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce se intampla la voi dar in Salonta totul merge OK. Am o multime de cunoscuti si nu au probleme. Eu ma ocup si cu reparatii IT siinstalat sisteme si n-am probleme cu RDS-RCS.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte supărată că nu mai pot prinde singurul post italian. Sunt o grămadă de posturi de rahat sau să le spun mai elegat umplutură ca să spună cei de la RCS că avem peste 50 de posturi, dar nu ai nimic ce vedea la ele, numai ca să ne ia banii. Ruşine să le fie, bani le trebuie, ori serviciile sunt aşa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt un abonat RCS-RDS si am un DIGI mobil U120S caruia i s-a spart ecranul si nu se mai vede nimic (nici nu stiu daca mai porneste pt ca ecranul ramane negru) Doresc sa stiu cum se poate rezolva aceasta problema a mea si daca trebuie sa le dau ceva bani.

    RăspundețiȘtergere
  13. SUNT UN ABONAT RDS-RCS CAM DE CATEVA LUNI,AM FACUT UN ABONAMENT COMPLET SI INTERNETUL CEL MAI MARE CARE ERA LA VREMEA RESPECTIVA,DAR CULMEA CA INTERNETUL MERGE TARE PROST,AM SUNAT ,AU ZIS CA SE REMEDIAZA PROBLEMA,DAR DEGEAMA.
    CICA SE LUCREAZA LA FIBRA OPTICA,SI IN CATEVA LUNI O SA MEARGA BINE,MAI VEDEM SI ASTA ..
    TRAIM IN ROMANIA ASA CA MAI DUREAZA CATIVA ANI.
    SUNT NISTE MINCINOSI SI INCOMPETENTI,STIU NUMAI SA DAI BANII.
    LA CATIVA ANGAJATI DE LA RDS-RCS INTERNETUL MERGE FOARTE BINE,CA DOAR LUCREAZA ACOLO,SI PROSTII DAI INCOLO.
    FLORIN sfintu gheorghe,jud. covasna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai gandit ca poate ai o făcătură de pc sau ca nu ai schimbat cablu/conectică in casa de zgârcit si ca de asta iti merge prost netul?...Si app ca provaider de net in europa stam cel mai bine

      Ștergere
  14. Dupa cate s-au intamplat, cred ca eu ar trebui sa ma consider norocos. Am avut cateva probleme cu cei de la RCS&RDS dar s-a rezolvat destul de repede. Am incetat sa ma sun la "serviuciu clienti" deoarece stiu ca nu se rezolva nimic. Ca sa te bage cineva in serios trebuie sa treci direct la amenintari ca altfel nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  15. mare tampenie e rds ul da ce sa faci:-??

    RăspundețiȘtergere
  16. Internet RCS&RDS cand o sa avem si in orasul Plopeni Prahova? foarte multi asteapta acest lucru !

    RăspundețiȘtergere
  17. Am intampinat si eu cateva probleme cu RDS&RCS inca dinainte de a ma abona la ei:cand am sunat sa fac un precontract mi sa luat date tot si au zis ca ma suna , dopa o saptamana in care nu am primit nici un telefon de la ei am sunat din nou sa intreb daca mai vin .de data aceasta mi-a raspuns o doamna ,i-am spus ca am mai sunat si ca au zis ca vine si etc ma cautat in baza lor de date si nu ma gasit asa ca iar mi sa luat datele iar de aceasta data mi sa spus ca pt antena tv trebuie sa merg la o reprezentanta de a lor si acolo sa platesc o taxa de instalare si nu mai stiu ce in total 1 milion lei vechi (lucru care la romtelecom nu mi sa intamplat acolo am procedat la fel si intr-o sptamana au venit cu tot la mine acasa si mi le-au instalat nu a tr sa ma duc eu la ei deci al cui era interesul mai mare al meu sau al lor pt clienti noi ca eu foarte simplu si usor ii dadeam naibi si faceam un contract cu alta firma ceea ce am si facut pana la urma si am ramas cu romtelecom alegand alta oferta mai scumpisoara dar mai buna) , am zis ok o sa ma duc dar intrand pe net si citind cele de mai sus m-am razgandit si nu am mai fakut nici un contract cu "javrele" de digi si RDS&RCS si chiar inainte cu 15 min sa postez acest mesaj am sunat la romtelecom unde avem deja un contrac pt internet tel si tv si am renuntat la tel si net prin tel si am ramas cu tv prin satelit cre mai face si ea din cand in cand pe nebuna asta insemnand cand sunt vijelie mari afara i-si mai pierde semnalul si am ales internetul mobil cre nu tr sa mai dpind de telefon ca sa mearga ntul............

    RăspundețiȘtergere
  18. eu sunt din timisoara si voi credeti ca rds-ul are probleme din astea....
    deci nu doresc nimanui sa fie abonat UPC...
    vai de cu...nostru
    net cand vor ei ceea ce e ffff rar,deci aproape deloc.si cablu?la prima ploaie sau zapada PAUZA TOTALA

    RăspundețiȘtergere
  19. Genial articol... In Iasi aceleasi problele. De 8 (opt)! zile nu am net, si am trecut prin aceleasi furci ale iadului ca si autorul articolului. Am apelat la toate amenintarile posibile... Care e solutia? In continuare nu am net...

    RăspundețiȘtergere
  20. Oameni, eu ce sa zis cam de prin luna Septembrie aceiasi poveste, nici nu m-am mai deranjat sa dau telefoane la RDS ca stiu imi tocesc gura de pomana, am fost de vreo 2 ori la sediul din orasul meu (Sfantu Gheorghe, Covasna) mi-au tot spus ca fac lucrari si fac lucrari, i-am intrebat cat mai dureaza, iar ei mi-au raspuns asa fara nici-o rusine ca nu ma intereseaza pe mine, le-am zis ca daca nu repara in 24 de ore netul ma duc direct la Protectia Consumatorului, ceea ce am si facut dar cum sunt si cei de PC pana nu duci o spaga nu misca un deget, ma rog, ceea ce a fost si mai fustrant e ca am aflat de curand ca intr-un bloc de la gara lucreaza unul din agajatii ai firmei RDS care face parte din conducere, ma rog, a bagat numai la el in bloc Fibra Optica, cu aceiasi plata la abonament ca si cum nu ar avea Fibra instalata, am fost la un prieten acolo si intradevar, netul pur si simplu zboara in comparatie cum era inainte prin Cable Link, niste cocalari de tot rahatul, (scuzati expresia)

    RăspundețiȘtergere
  21. anonim, Bucuresti
    bataie de joc din 12.11.2009 nu functioneaza telefonul fix, am facut sesizare, am revenit de nenumaroate ori telefonic, mi s-a zis ca nu pot sa-mi spuna in cat timp vor remedia si isi cer scuze pentru neplacerile create, doar atat, niste neseriosi.

    RăspundețiȘtergere
  22. la Timisoara,in ajun de CRACIUN au scos programul romanesc N24, ca sa bage un program porno. in loc sa spijine programele romanesti, ei le scot unul cite unul sa bage toate prostiile straine cu crime, droguri etc. rusine RDS. asa fac de ani buni. fie PASTE sau CRACIUN, ne pregatesc cite ceva. La noi pica reteau cind e soare si senin, ca sa mai zicem de o furtuna sau zapada. vai si amar. isi bat joc de noi pe banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bai RDS-ule ce faceti cu p[achetul de programe,ca din cele 69 ,7 nu merg dar la plata va platim conform contractului. Si aici la Brasov e haos cu trasmisile. Unele prgrame nu se aud altele nu se vad bine ,iar cand plouo e jjale in trasmisie.

    RăspundețiȘtergere
  24. vrem n24 inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

    RăspundețiȘtergere
  25. VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!
    VREM INAPOI N24 !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. 03.01.2010 celebrul an in care inca mai suntem minţiţi înşelaţi de toţi; această firmă are numai incompetenţi stăm de 4 ore fară să avem un semnal mulţumitor ,este revoltător ,că atâta timp cât platim facturile la zi,aceşti specialişti ai telecomunicaţiilor ne ignoră;iar aşazisele ,,operatoare,,sunt specialiste în ,,juritică,,ne transmite că...,,dacă în termen de 48 de ore nu se remediază defecţiunea,v-a fi...(,,ştornată''= a se vedea înD.E.X. ce înseamnă -ştornare'')facturarea pe perioada defecţiunii către persoanele afectate.! ....ŞI MAI ŞI nu se ,,ştornează dacă perioada de defectare este mai mică de 48 de ore (deci poţi sta fară serviciu platit şi aşazisul prestat de respectivii - 47 de ore- în care noi plătim.ATENŢIE OAMENI BUNI!

    RăspundețiȘtergere
  27. Azi am sunat la RDS, deoarece voiam sa renunt la serviciile Romtelecom.Oferta RDS pentru telefonie si net are un pret exagerat de mic (tot ce este eftin este si slab calitativ ,stiam asta. Comentariile citite m-au facut sa raman la Romtelecom)

    RăspundețiȘtergere
  28. am instala decodor cu semnal prin satelit. stau la tara si doresc sa stiu daca se poate monta un modem si telefon pentru semnalul de internet. mentionez ca am un decodor cu doua cartele cu semnal prin satelit.

    RăspundețiȘtergere
  29. nu ne mai dau n24 pe gratis. Vor sa platim mai multi bani ca sa vedem programele romanesti. rusine

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna seara si eu sunt abonat al RDS & RCS de ff mult timp eu in bloc la mine am fost primul care a avut internet de la ei din vremea cand ne puneau modemul acela negru in casa eu sunt ff multumit nu am avut nici o pb cu ei a si in legatura cu abonamentul nu va ingramaditi sa luati abonament mare ca cica aveti net mai rapdid VA INSELATI AMARNIC am lucrat la firma de net NETUL E ACELASI

    RăspundețiȘtergere
  31. Petitie online impotriva reducerii grilei RCS Analogic sub numarul de canale prevazute in contract!
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p12325043.html

    RăspundețiȘtergere
  32. Am citit comentariile multor abonati RDS\RCS si nu stiam de unde atata suparare,mie personal mi se parea totul OK.Surpriza a aparut in momentul in care am vrut sa schimb abonamentul telefonic pe numele meu(fiind proprietar)si "amabila" angajata de la filiala Teiul Doamnei a spus ca nu se poate deoarece este necesar ca fostul titular sa il rezilieze,degeaba am incercat sa ii explic ca orice contract se schimba in baza actului de proprietate,vorbeam la pereti.Nu stiu daca politica interna a firmei este cea "explicata" in mod aberant de aceasta angajata sau pur si simplu persoana respectiva este angajata din greseala la aceasta firma,problema este ca contractele facute la aceasta filiala sunt cel putin bizare.Daca superiori cu putere de decizie citesc acest comentariu pertinent,facut in mod civilizat,sa incerce din cand in cand sa verifice modul de abordare a clientilor facut de aceste angajate plctisite de zicala "clientul nostru stapanul nostru".Schimbati "URGENT" ceva,va pierdeti abonatii cu asemenea angajati!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai fratilor , da voi aveti la polu nord sau pe luna rds&rcs ,ca eu am uitat anu trecut sa i-mi platesc abonamentul ,si dupa vre-o luna de intarziere mi-au decuplat internetul. Am mers la ei si am achitat restanta, si in 3 ore m-au recuplat ! Am avut ceva defectiune la retea, seara am sunat la ei si dimineata au venit sa rezolve problema ,asta in Oradea , si nu cred ca in alte orase ar fi mai neseriosi !

    RăspundețiȘtergere
  34. taranilor daca nu va convine valea la upc sau romtelecom si mai vb atunci ratatilor, aveti mai putine clase de cat are cfr`ul:)))

    RăspundețiȘtergere
  35. poti sa-mi spui si mie ce adresa de mail ai folosit pentru sesizarea ta?

    RăspundețiȘtergere
  36. BUNA SEARA AM CITIT CU DRAG CELE SCRISE DESPRE BAETII DE LA RDS SINT SI EU IN ACEIASI SITUATIE CU TEL FIX DE 3 SAPTAMINI CU NENUMARATE SEZARI ACELASI RASPUNS SCHIMBA ECHIPAMENTUL. NU STIU DE UNDE IL ADUS CERT ESTE CA DE FIECARE DATA CIND DAU TEL.MA BAGA LA URGENTA.ASTA E NE MERITAM SOARTA..........

    RăspundețiȘtergere
  37. rds-ul a monopolizat din cauza tarifelor mici,pachetelor mari de servicii si dezvoltarea tehnica pe care o au.
    Suntem niste cetateni liberi,putem alege ce serviciu si provider ne convine din toate punctele de vedere.Deci daca tot nu va convin atatea la aceasta firma,renuntati si schimbati-va providerul.Referitor la angajati,este foarte usor sa comentati din exterior,dar v-ati gandit ca un singur angajat intr-un punct comercial vede zilnic intre 100-500 persoane pe zi?Si totusi inca mai au rabdare...echipamentele pe care primiti va readuc aminte ca le-ati primit GRATIS,daca aveti pretentii nu acceptati echipamentul ci doar serviciul si va procurati singuri echipamente.

    RăspundețiȘtergere
  38. sant nou la rcs ,deoarece ia cumparat pe cei de la air bites,si pare in regula, atat ca postul de filme americane vechi tcm,il baga noaptea in locul la cartoon,ceea ce nui corect,poate sa faca multe alte modificari pentru ca tcm sa aiba si el loc ziua,in rest totul ii bine.sa vedem cum ii netul, ca am si eu ceva probleme cu windosul.

    RăspundețiȘtergere
  39. salut.Stefan sint din satu-mare,pe la noi la fel ca in toata tara
    Am rcs-rds(net+telefon) de 4-5 ani.
    Pe vremea aceea mergea ca uns;semnal puternic,ok totul si pe telefon si la net.DE atunci sau mai abonat citeva milioane de familii,adica citeva milioane de lei in plus la fima.Dar unde sint banii de abonamente pentru ca in aparatura nu prea cred ca sa investit din moment ce din toate partile tarii sint semnale negative privind calitatea si promtitudinea serviciilor RCS-RDS.
    parerea mea este ca prea mult se bazeaza pe pretul scazut al serviciilor,servicii care deja lasa prea prea prea mult de dorit

    RăspundețiȘtergere
  40. Suntet ce-i mai prosti ??????????

    RăspundețiȘtergere
  41. Seara buna la tot rominul de aici.Sunt Ady din Resita si am patit si eu de curand un lucru haios tare rau.Am asteptat 2 saptamini ca sa m-i se remedieze lipsa internetului.(Sursa de cc arsa in cutia lor de distributie).2 SAPTAMINI a trebuit sa stam fara net ca incompetentii de la RCS RDS nu au avut acel alimentator.Si kinder suprize......cand au venit cu el era un rahat chinezesc de 12v/2A care s-a ars dupa o zi.Eu am fugit de ei.Si am scapat de tot.Alt provider de net.Asa ca imi pare rau ca suntem prea delasatori cu ei.In alta tara cred ca plateau sutre de mii de euro ptr daunele provocate ...mai ales daca faceau asta cu o firma...dar TRAIM in ROMANIA>>>>>>>>>

    RăspundețiȘtergere
  42. buna.sunt din Lupeni-hd si am o intrebare:DE CE FACETI RECLAME MINCINOASE? am facut contract cu rds in noiembrie 2009 si pe 13 ian.2010 au venit de au bagat cablul de internet si tv .suntem in 12 feb.si telefoanele nu le-am primit,am primit totusi plicul ca am de plata 28lei.unde sunt cele 3 luni de abonament gratuit?????MINCINOSILOR

    RăspundețiȘtergere
  43. eu am rds in craiova si e ok cu telefonia si internetu dar pe tv sunt varza pe zi ce trece mai dispare un post din grila si dak apare apare un post de 2 lei, anu asata vine upc ul in craiova si plec de la boii astia

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt abonat din Bucuresti ,cod client 8019124. Va platesc abonamentul in avans de ani de zile! As dori sa stiu cand veti inceta sa va bateti joc de noi! Emisia se intrerupe sistematic de cateva ori pe saptamana si dureaza cateva ore de fiecare data! Am facut sesizare telefonica de fiecare data! (bine-nteles cand au avut chef domnisoarele angajate de dvs sa raspunda le telefon)...Mai nou am facut o plangere si la OPC...Acum strang semnaturi de la toti abonatii dvs din cartier pentru o noua plangere la OPC! Ma gandesc ca singur nu prea am mari sanse..dar unde sunt mai multi....poate am! De cand aveti monopol in acest cartier ne-ati incasat banii dar, servicii contra sumelor incasate de la noi,NU!! emisie EXECRABILA !!!

    Rusine...

    RăspundețiȘtergere
  45. SAL.LUME.MAI FRATILOR EU SUNT DIN GALATI ABONAT LA RDS DIN NOV.2007 DAR NU AM AVUT NICI-0 DATA PROBLEME NICI MACAR O ORA.ASA CA NU STIU CEI CU ATITEA PLINGERI DE LA VOI,POATE IN ALTE ORASE.ACUM DEPINDE SI CINE LUCREAZA , CE FEL ISI FAC TREABA MUNCITORII CA APARATURA AU FEL DE FEL.DANY_70

    RăspundețiȘtergere
  46. DEZASTRU DEZASTRU DEZASTRU
    AM PLATIT NUMAI TELEFONUL CAT AM VB.CU EI 600RON.AM AJUNS IN PRAGUL DISPERARII IMI ESTE FRICA SA MA DUC LA EI SUNT UN CLIENT CU O AVANSATA STARE DE BOALA PSIHICA ,EI AU REUSIT CA SI MEDICAMENTELE SA NU MAI AIBE NICI UN EFECT.............

    RăspundețiȘtergere
  47. 1. pentru nataraul ala ce se plangea ca RDS-ul ii schimba programele, ca in loc de desene animate ii baga filme americane: Gicule, esti nou in televiziunea prin cablu in general, altfel ai fi stiut ca dupa o anumita ora in locul lui Cartoon Network intra TCM (program de filme, in general vechi), si nu numai la astia de la RDS ci peste tot, unde difuzeaza Cartoon Network/TCM. Mai intereseaza-te inainte sa bati campii...
    2. Nu peste tot sunt probleme cu internetul sau telefonia oferita de renumita firma ... Pe plan local, depinde de o serie de factori, dintre care, nu ultimul ar fi ... factorul uman!

    RăspundețiȘtergere
  48. rusine sa va fie de 3 luni sunt abonat si nici acum n-au venit sa-mi monteze telefonul ...ce teapa mi-am luat mai bine ramaneam la romtelecom dar am zis ca e mai bine la RDS hotilor

    RăspundețiȘtergere
  49. IN ARAD, DIN LUNA NOV.2007 ASTEPT IN ZADAR SA-MI VINA ACASA FACTURA RDS-RCS. MI SE TOT SPUNE LA TELEFON MINCIUNA CA ESTE DE VINA FIRMA DISTRIBUITOARE...!!????? CHIAR DACA ASA AR FI, DE CE NU SE POATE REMEDIA DE ATITA TIMP SITUATIA???? CRED CA, DE FAPT, COSTA BANI ACEA HIRTIE, TIPARIREA SI DISTRIBUIREA EI SI, DACA TOT SINTEM OBLIGATI SA ACHITAM COSTUL SERVICIILOR RDS-RCS - ALTFEL, NI SE TAIE LEGATURA - DE CE SA SE MAI EMITA LA DOMICILIU FACTURA...E LOGIC, NU!? RUSINE, RUSINE, RUSINE, RDS-RCS!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. rusine?nesimtiti? Nu vreau sa ma exprim exact cum sunt ei cei de la edsrcs, Chiar si acuma cand scriu acest mesaj se deconecteaza internetu ,"reconnect" continuam cu mesaju'.
    connectarii deconnectari forte dese din 40sec in 40 sec. am facut nenumarate sesizari, vin inteligentii sa repare , au venit dar cum au venit asea au si plecat(deviz de constatare NU). o data de doua ori de nenumarate ori. am rugat sa mi se schimbe cablu. raspuns:putem face si asta dar nare rost. ,mentineti ca in timpul instalarii rds.rcs cablu de internet nu era connectat la pc dar in schimb in cutia lor rds in swichiu sau ruter sau cum ii zice imi arata pc connectat la internet "beculetele ardeau" retineti ca la celalalt capat al firului nici vorba de pc. concluzia? cablu in scurt degeaba leam zis . raspuns: nare rost sa schimbam cablu , probabil pc dumneavoastra e defect. :))) am 2 pc unul nou si unu vechii
    rusine sa le fie celor care angajeaza oameni incompetenti de pe strada de prin tomberoane etc etc. pretentii la banii sunt, taxa de deplasare este pentru fiecare sesizare. nu imi ramane decat sa angajez un om in particular care sa accepte sa faca frauda de a deschide cutia lor si sa imi schimbe cablu(cablul este 100% in scurt) de aia am connectari asea dese

    RăspundețiȘtergere
  51. E o teapa angajarea ca Junior sa intocmeasca contracte in Iasi,stiu mai multi care au lucrat si nu au primit nici un ban dupa ce au muncit cateva luni ar trebui sa se sesizeze cineva.

    RăspundețiȘtergere
  52. ERDESSSS ... a crescut pe pile la A.N.C.O.M. fostul(A.N.R.C.), pile la Senat prin UDEEEMEREU, pile la ELECTRICA, pile si alte pile de pile daaar forte multe datopriiiii!!!!
    A si inca ceva...cu timpul, pilele multe dauneaza grav degetelor lungi, asa ca s-ar putea sa si le recoreasca in fund dupa o vreme...

    RăspundețiȘtergere
  53. RCS-RDS firma de telecomunicatii de rahat care castiga mai multi bani din penalitatile de debansare la internet decat din abonamente.Am avut internet de romtelecom de foarte buna calitate dar ca multi alti romani am renuntat din motive financiare si am ales o varianta mai ieftina dar si cea mai proasta varianta posibila .RDS-RCS au o retea cumparata de alta firma de internet la care cred ca nu au adus nici o inbunatatire dar se lauda operatori lor case fac invetitii pe care nimeni nu le observa(probabi astia lucreaza noaptea).Daca isi face aparitia un nor pe cer gata cu netul, sa nu mai spun daca ploua este dezastru .Am sunat la operatoarea de serviciu si imi spunea ca nu se poate asa ceva si ca trebuie sa dezactivez FIREWALLul calculatorului, ca nustiu ce imi blocheaza netul, ca reteaua lor nu are nimic si ca noi nu am sti sa folosim calculatoarele(nu au ei nimic in comun cu internetul).Va dati seama ce aberatii, sa oprim firewallul calculatorului.Cand am fost bransat la romtelecom nu am avut asemenea probleme si am fost mult timp abonat romtelecom.

    RăspundețiȘtergere
  54. la sediul din ostroveni valcea pauza de masa a sefului incepe la ora 13 si la cra 16 nu se terminase inca.Bataie de joc.

    RăspundețiȘtergere
  55. Firma RDS-RCS = neseriozitate maxima.La sediul din Dr. Tr.Severin am anuntat o defectiune.Mi s-a spus ca se rezolva in doua zile.Atrecut o saptamana,ma duc iar si-mi spune ca e baiatul in zona si vine azi.Bineinteles ca nu a venit.La telefon daca vrei sa anunti n-ai nicio sansa iti trebuie scoli inalte .Pt. niste pensionari e greu apasa tasta 1,2,bate codul cartelei nu stiu care,s.a.m.d.dupa ce iti povesteste robotul de te plictiseste.Foarte proasta organizare.Sa caute solutii,sa mai angajeze personal daca cel existent nu face fata.

    RăspundețiȘtergere
  56. eu am instalt netul cand m-am mutat in noua locuinta in 4 zile foarte repede s-au miscat dar cu tel.date peste tot dar in schimb mau furat la facturi.asta este rds o bataie de joc

    RăspundețiȘtergere
  57. Sa va ia dracu de hackeri astia de la RDS imi injecteaza in calculator virusi....multi osa zica ca nu e adevarat , am facut sesizari la ei dar degeaba, m-au intrebat daca am router ....de ce oare , ce urmaresc babuinii astia de RDS sa spioneze clientii cu troienii lor sau Botii lor....de la inceputul lunii iulie 2010 o groaza de adrese de RDS din toata tara au incecat sa-mi viruseze cu wormi si tot felul de virisi periculosi ....am postez unele adrese si am sa fac plangere la Politie si OPC ....nu se mai poate cu acesti nenorociti.... 86.127.135.163 & 86.125.243.68 & 81.196.160.40 aceste ip-uri din tara si mai ales din Bucuresti....se chinuie zi de zi sa-mi intre in computer prin diferite porturi .... sunt niste jeguri de oameni :(

    RăspundețiȘtergere
  58. cred ca voi sunteti 0.000002% din totalul abonatilor.oricum mai bine decat la upc.daca mai fac si acoperire la mobile chiar sunt beton.

    RăspundețiȘtergere
  59. RDS isi permita sa-si bata joc de clienti deoarece in ultimii ani nu au avut o concurenta reala.
    Au obtinut un oarecare monopol pe partea de tv datorita acapararii drepturilor pentru televizarea meciurilor de fotbal, iar la capitolul internet au preturi f. mici in comparatie cu alti provideri.
    Se pare ca de putin timp, celalalt mare "gigant" care opereaza in domeniul telecomunicatiilor(ala care exista si pe timpul lui Ceasca) a revenit la sentimente mai bune fata de clienti, in sensul ca a iesit la contraatac cu viteze si preturi la internet care o sa rivalizeze cu cele de la RDS.
    Toate sunt bune si frumoase la RDS , pana in momentul in care apare o defectiune tehnica. Din momentul ala incep "sa te dea cu var" , cica se rezolva in cel mai scurt timp posibil, dar operatorii stiu bine ca poate dura si cateva saptamani. Au un contract fff. bine pus la punct, sunt acoperiti din toate punctele de vedere...

    Dupa ce imi expira contractul cu rds, eu le spun la revedere. De asemenea, le doresc celor de la RDS sa aiba exact ce a obtinut UPC: pierdere masiva de clienti.

    RăspundețiȘtergere
  60. sal tuturor.am televiziune de la rds si net de la ei dar nu am avut niciodata probleme.nu stiu d c injurati angajatii rds daca nu va cinvine d c nu va mutati la un alt operator doar suntem intro tara libera.ce tot trebe sa va plangeti ca niste tate

    RăspundețiȘtergere
  61. bv rds sunteti tari tineti-o tot asa bafta multa
    marcellino

    RăspundețiȘtergere
  62. Despre RDS RCS am scris si eu aici
    http://mixbun.wordpress.com/2010/07/13/rds-rcs-trimite-oameni-in-spatiu/

    RăspundețiȘtergere
  63. Netul meu face figuri de vreo 3 saptamani...ba dimineata nu merge...ba seara. Sun la sediul lor si raspunde o doamna care zica ca e de la pc-ul meu...ma rog. Reformatez hd-u si vad ca e aceiasi prob, peste o zi iara sun si acuma imi zice ca se fac lucrari in zona, cand vor fi gata aceste lucrari?..nu va pod raspunde deocamdata
    PEACE

    RăspundețiȘtergere
  64. nu inteleg ce sa intampla la rds.. netul meu merge f. rau.. si cateozi nu merge deloc.
    au trimis o persoana la mine acasa , si culmea atunci netul meu a mers, dar dupa o ora de la plecarea depanatorului, iar a cazut.

    cine stie unde pot apela , ca la telefon nu raspunde nime... sunt paralizat nu ma pot deplasa in fiecare zi sa de pun plangere .

    sunt din Bistrita... am dat telefon la mai multi cunoscuti, care la fel se plang ca merge netul tot mai rau.
    ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO RDS....

    RăspundețiȘtergere
  65. OAMENI BUNI !!! TOTI CEI ABONATI LA RDS DIN BUCURESTI SECTOR 4 AFLATI CA TREBUIE SA VA RESELECTATI TELEVIZOARELE CA SE LUCREAZA LA FRECVENTE SI DE ACEEA NU SE POT VIZIONA MULTE PROGRAME.

    RăspundețiȘtergere
  66. eu am lucrat 3 ani la nanonet buzau si am plecat dar nu mi-au mai dat banii ,vreau sa fac cunoscut asta la toti buzoienii

    RăspundețiȘtergere
  67. cei de la RDS-RCS is noste golani!!! Eu am platit in avans primele 6 luni ale anului 2011,am abonament de 100MBs si... Surpriza!!! Netu meu merge cu 4KBs!!!!!!!! De doua luni ma tot chinui sa ii fac sa trimita o echipa de cr***ni la mine si fu*a de la servicii imi tot zica ca ajunge„maine”. Ma scot din sarite. Si pe langa asta, am mai platit si o taxa de 750RON ca sa ma treaca pe fibra optica si nici macar nu m-au sunat pt confirmare... Parca as avea net analog:)):)):)) :((:((:((:(((

    RăspundețiȘtergere
  68. rds&rcs?sa fim seriosi.si eu am avut probleme cu ei.pe linga reclamatiile obisnuite am fost si in audienta la directorul lor.dupa alte 3 luni,eu tot nu aveam netul functional.atunci am apelat la protectia consumatorului,iar un amic de al meu care este avocat,i-a sunat si le-a spus ca sint citati in tribunal.in mai putin de o ora am avut 3 echipe care mi-au remediat problema.de atunci netul meu merge super bine.sfatul meu este sa nu mai pierdeti vremea cu prea multe sesizari.doua sint suficiente,apoi apelati cu incredere la protectia consumatorului,si care puteti,nu ezitati sa ii dati in judecata.

    RăspundețiȘtergere
  69. Aroganta si superficialitatea cu care sunt tratari clientii de angajatele de la caseria rds-rcs.si ca luna de luna se pluseaza la factura ,ma determina sa renunt la ei.Au cea mai scumpa oferta ,s-au umflat cam mult,dar vin din urma altii care le va lua din clienti.Nu folosesc telefonul ,nu am cu cine vorbi,dar spun ca din cauza lui platesc 85 lei pe luna si am inceput cu 55 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  70. suntem abonati ai rds , de la infiintarea acestui serviciu de televiziune prin cablu. AM FOST MULTUMITI .Locuim in Ardeal unde inca copiii nostri invata limba germana . In pachetul de programe ati putea adauga si 1-2 posturi germane. Avem 7posturi cu transmisiuni sportive, vreo 4 maghiare, nu stiu cate cu manele si muzica populara. V-am ruga introduceti un post doua german in pachetul de baza. Va multumim daca luati in considerare si parerea naostra, si ati face ceva in sensul acesta

    RăspundețiȘtergere
  71. Oameni buni !!!!
    RCS-RDS=incompetenti+neseriosi+aroganti
    SERVICII = ZERO !!!!
    REZOLVAREA PROBLEMELOR SE FACE DUPA ANI LUMINA !!!!
    FUGITI DE RCS-RDS !!!

    ARDELEANUL FURIOS

    RăspundețiȘtergere
  72. PLATITI PUTIN, PRIMITI PUTIN !!!!
    CONECTARE DUPA BUNUL PLAC AL ANGAJATILOR SI DUPA "MOTIVAREA" CLIENTILOR !!!
    AM FOST LA UN PAS DE A FI BATUT IN SEDIUL LOR FIINDCA MI-AM PERMIS SA LE CER EXPLICATII !!!
    5(CINCI) ZILE FARA TV, INTERNET SI TELEFON SUNT FRECVENTE !!!!
    OAMENI BUNI !!!!
    FUGITI DE RCS-RDS !!!

    ARDELEANUL FURIOS

    RăspundețiȘtergere
  73. ARE MARE DREPTATE ARDELEANUL FURIOS.FUGITI CAT PUTETI DE RDS-RCS.PENTRU A VA CONVINGE VA FACETI ABONAMENT LA EI V-A PRINS SI GATA TOTUL ESTE O.K.ALBITI CU SIGURANTA CU TELEFONUL LA URECHE.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  74. acum 4 luni a venit si pe strada mea rds. bun..zic dupa renume ma mut la ei gata. zissifacut. contract semnat ok. si de atunci asteapta... si asteapta.. 4 reclamatii degeaba m-am plictisit si am sunat la romtelecom si in 2 zile am internet.si astept in continuare..cand vor veni dumnezeu cu mila.. si cand vor veni..flit tata

    RăspundețiȘtergere
  75. Sunt din Brasov….observ nemultumirile celor de pe forum cu privire la RDs RCS …ce pot spune decat ca au dreptate….incompetenta celor de la RDS & RCS de a schimba un swich este chiar rusinoasa…am sunat la Relatii cu Clientii de peste 20 de ori….aceleasi raspunsuri si ti se cere sa ramai calm chiar daca ei nu fac nimic pentru rezolvarea situatiei…
    Au niste raspunsuri tipice pentru toate intrebarile:” cat mai curand posibil”, “am sesizat situatia dvs. si se va remedia”….le spui ca sunt niste raspunsuri de papagali si ei se simt jigniti asta in situatia in care clientul asteapta un raspuns concret pentru rezolvarea problemei mai ales ca suna de mai bine de 192 de ore si situatia este inca NEREZOLVATA….
    Am sunat azi si i-am intrebat daca s-au desfintat …asta sa stiu daca mai astept sa functioneze interentul contractat cu RDS & RCS …
    Le-am spus celor de la Relatii cu Clientii ca o sa-mi aleg o alta firma de internet…mi s-a raspuns “este alegerea dvs cu cine vreti sa colaborati”….i-am multumit apoi angajatului RDS & RCS ca m-a sustinut in opinia mea de a-mi rezilia contractul cu firma care il plateste…
    Am intrebat un alt angajat ca daca ar plati biletul de autobuz si autobuzul nu ar veni…afara ar fi -20 de grade …ar fi instare sa-si pastreze calmul si cu biletul platit din banii lui munciti sa se urce sa plateasca un taxi pentru ca déjà a intarziat ? …cam asa ma simt si eu in relatia cu RDS & RCS , firma cu care am incheiat un contract pentru furnizarea semnalui de internet si telefonie fixa, iar aceste servicii imi lipsesc de mai bine de 192 ore si sunt nevoit sa platesc suplimentar altor furnizori de internet pentru a-mi putea rezolva problemele …
    Un ultim aspect….dupa ce ca nesimtirea sau neputinta unora de a rezolva problema te-a afecat pe tine cel care il platesti….tot tu trebuie sa te duci sa faci o cerere de a nu plati factura pentru aceasta perioada !!!!! cata nerusinare
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cam asa stau treburile in realitate cu RDS & RCS in ceea ce priveste RESPECTUL PENTRU CLIENT , iar daca mi-ar fi spus cineva ca asa este nu l-as fi crezut…asta fiind data marea publicitate a acestei firme, netrecandu-ti prin cap ca nu pot rezolva o problema minora….
    GRIJA MARE CAND ALEGETI rds & rcs !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  76. in aceias situatie ma aflu si eu,cea mai proasta alegere RDS-RCS.zi de zi am sunat la ei ca nu am internet si nici acum dupa 7 luni nu au facut nimic.dar platesc pt ca am contract pana in august 2011.ei mi-au spus ca nu am conditi si atat.nu pot rezilia contractu

    RăspundețiȘtergere
  77. suntetii totii niste prostii.mergetii la rtc sau upc sa vedeti cum e dobitocilor.rds sunt cei mai teri net si catv digital

    RăspundețiȘtergere
  78. da e adevarat ca rds isi bate joc de lume:)eu am boala pe tot ce fac ei ..inclusiv comentatorii de la digi sport ...sunt niste boschetari cred:)eu mi`am bagat rds acum un an ...merge netu...adica nu merge mai bine spus:))peste o saptamana renunt la ei pt ca pot renunta ca pune taxa pe telefon "taxa de mentenanta"cica..aveam contract pe doi ani..oricum la romtelecom e mult mai eftin si imi pare rau ca am schimbat cu rds atuncea...o sa imi bag net cu 3,9 euro si imi da modem cu wirlles:D ..si app astia de la rds sa nu se laude ca sunt mai buni ca cei de la romtelecom...nu degeaba ROMPETROL A BAGAT INTERNET PRIN ROMTELECOM...cu asta am spus totul..

    RăspundețiȘtergere
  79. Doamne ce (o) mare de kk este aceasta firma.nu cred ca mai e cazul sa intru in detalii.se cunosc,le stie toata lumea.dai in mmm lor de hoti si servicii de kkk.

    RăspundețiȘtergere
  80. eu atit am de spus ,au o politica mafiota astia de la rds-rcs cica sunt afaceristi.invata agentii sa spuna pe la usile abonatilor de la alta firma sa se mute la ei ca au cumparat acea firma si nu mai stiu eu ce.golani.netul la fel una zic ca iti dau si alta arata la testele de viteza ,si nu mai spun asta ca sa laud upc-ul ,digitalul de la rcs-rds se vede mult dar mult mai naspha decit analogicul de la upc.punct.

    RăspundețiȘtergere
  81. Sunt niste javre si niste incopetenti mincinosi....toti, incepand de sus, pana la ultimul angajat.
    Fugiti de ei, noroc ca cei de la CC nu le-au permis sa cumpere UPC....
    Sunt abonat UPC, costa mai mult dar si calitatea serviciilor si a oamenilor este alta, cu totul alta.Sunt prompti si rezolva problemele de teren rapid, de pe o zi pe alta.
    Nu lucrez la UPC si nici nu am rude care lucreaza acolo, este doar parerea mea dupa ce am renuntat la RDS acum 4 ani si de atunci sunt abonat UPC.
    Am inteles ca si Romtelecom are probleme de "comunicare" cu clientii.

    RăspundețiȘtergere
  82. Deja nemernici de la RDS sau incapatinat si bat joc de clienti dupa placul lori zilni este oprit furnizarea interntului sau toate servicile asa le abuzeaza si fraudeaza pe clienti, astia merita cate un cocteil molotov si arsa toate sucursalele din tara.

    RăspundețiȘtergere
  83. IN stilul clasic RDS.... a disparut peste noapte GSP TV din grila!

    RăspundețiȘtergere
  84. cand ati scos gsp din grila v ati gandit si la iubitorii de rugby din romania?sau ati zis daca i gata fotbalul ceilalti migrati spre dolce sau unde va poftesc muschii probabil credeti ca suntem putini cei care iubim rugbiul si nu contam in calculele dvs dar gresiti suntem multi si ne obligati sa cautam alte retele pacat

    RăspundețiȘtergere
  85. 08.07.2011
    URICANI-VALEA JIULUI.HD.
    Avetzi perfecta dreptate.Patronii,un gen de traficantzi(sau ma rog),"BAIETZI DESHTEPTZI".Conducatorii angajatzi pe criterii de shpaga.(DE FAPT UN GEN DE IMPOTENTZI)
    Salariatzii de serviciu,hai sai denumim,nishte puturoshi,shmecheri,nemernici shi de ce nu profitori al unui sistem pe care noi ANCA al mai suportam.
    Cineva,candva,undeva spunea:Mai bine deloc,decat cu jumatate de masura.
    Eu ce sa zic,ishi bat joc de noi,de banii noshtrii,de rabdarea noastra shi de fapt ,de sprantza noastra de mai bine.
    DEOCAMTATA CAM ATAT.VOI REVENI,POATE CU CEVA DOVEZI PALPABILE.
    SALUT!

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna,
    Nu stiu de ce va plangeti toata ziua de serviciile rcs & rds. Ii inteleg pe cei care au sesizari de mai mult de 48 de ore.
    Sunt clienti care suna in call center dupa 1 ora de la postarea sesizarii si fac angajatii incompetenti.
    80% din sesizari se remediaza in mai putin de 24 de ore. Sa nu mai spun de cei "mai destepti decat operatorii" care nu tin cont de faptul ca au facut pregariri si training-uri intense pentru functia detinuta + probe si interviuri de competenta greu de trecut.
    Operatorii sunt extrem de amabili si suporta zi de zi injuriile, criticile si ironiile clientilor care nu stiu decat sa ameninte cu rezilierea si cu Protectia Consumatorului.
    Serviciile de care beneficiez mi se par excelente in comparatia cu pretul de nimic pe care il platesc. Telefon mobil + fix la pretul de 5 lei /luna, minute nelimitate. Sa nu mai zic de stick-uri si decodoare care se impart ca si painea calda.
    Inteleg anumiti clienti, insa majoritatea nu sunt multumiti de un canal, ameninta cu opc si spun ca le sunt furati banii abuziv. ?? adica?? Totul este acoperit contractual, cu exceptia anumitor situatii mai speciale.

    RăspundețiȘtergere
  87. HELLOOO!!!!!
    CINE TE CREZI?????
    Eshti ursul sau tzhii cu ursu? Cum adica pretz de nimic?Scuze,TU ESHTI UN NIMIC.Tu nu shtii cum se cashtiga banii!Cred ca faci parte(SHI TU)din marea greatza a familiei"BAIETZI DESHTEPTZI"(vezi mai sus).Te rog frumos shi fii copil inteligent,nu se poate ca un serviciu platit integral sa fie alocat partzial.E ca shi cum ai plati un bilet sa te trec Dunarea shi eu nu am loc,te tai in doua shi te trec jumatate.Hey,cum tzi-ar place?Sper sa ma intzelegi!SUNTEM IN 2011!
    VREM INTERNET DE CALITATE, DE VITEZA SHI LA O PREZENTZA DE CEL PUTZIN 85%.Nu shtiu daca intzelegi,dar am nevoie de fidelitate,nu de amabilitate.
    Cat despre contracte incheiate,sau,despre concursuri cu interviuri,cu probe(in dormitoare),inca odata,"FII FEMEIE SERIOASA"
    Pe curand.
    PA!

    RăspundețiȘtergere
  88. Da, tipic romanului, nu este multumit niciodata de nimic, este arogant si ironic si de cate ori prinde ocazia isi da cu parerea despre alte persoane pe care nici macar nu le cunoaste.
    Eu nu stiu cum se castiga banii? De la varsta de 16 ani, ma intretin singur, si crede-ma stiu cum este sa duci grija zilei de maine, insa pe masura ce am inaintat in varsta am lasat la o parte toti "politicieni, si toti coruptii si toti cei care vor sa imi faca mie rau". Daca traiesti cu gandul acesta o sa ajungi sa iti plangi de mila si o sa iti dai seama ca de fapt tu esti cauza.
    Imi place cum reusesti sa iti dai cu parerea despre modalitatea de a intra in firma rcs, cu probe "in dormitoare", cand de fapt habar nu ai . Tipic romanului ,inca o data, se vede din randurile de mai sus ca nu te poate multumi nimeni.
    PE CURAND

    RăspundețiȘtergere
  89. NU PIERDETI
    povestea agentului RDS 13363 sau
    "cum se munceste la negru in Romania anului 2011"
    pe pagina
    http://elinaagroup.eu/rcs-rds.html
    Dati si prietenilor care cauta loc de munca !!

    RăspundețiȘtergere
  90. HEY!!!!!
    SAVANTULE!???!;S-au cine te crezi......!
    Tu cel din 03.08.2011`la acea ora.EU vorbeam de banii mei,nu de ce furi tu de la 16 ani,ca daca ai fi muncit vreodata cu adevarat,nu ai mai comenta.
    EU PLATESC SERVICII:ex(ENEL,EON,TEL?,E.T.C.)
    NU-MI pot permite sa va platesc pentru ceva ce nu-mi da-tzi.La vremea respectiva, eu am muncit,E RANDUL VOSTRU,va astept.
    VOI DE Aici,ANCA nu a-tzi demonstrat nimic.
    DE CE?
    Pentru ca va trebui sa mai ashtepte nishte copii ~60 ani~,ca voi sa dispare-tzi cu tot cu obiceiuri(naravuri)
    SHI APROPO" (ca daca tot veni vorba),ca dupa cum scrii "SINCER"nu ai nici o treaba cu romanii.DE FAPT SHTII SA MERGI ROMANESHTE?HIA
    ZAII!!!!!!!!!!!!!!
    PI CURAND!!

    RăspundețiȘtergere
  91. CIAOO,RCS-RDS!!!!!!
    HAIDE-TZI LA "DOLCE".
    NU FI-TZI TIMIZI!
    VA ASHTEPT!

    RăspundețiȘtergere
  92. CIAOO RDS si de la mine !!!
    am trecut pe upc. pare ok. sa vedem in caz de nevoie. dar in casa e si modemul de net si tot. la rcs era pe scara si mereu se bulea dupa furtuni si ma tot agasau cu intratul in casa.
    niste dobitoci rds. le-am facut cere de decodor din 2009, n-aveau pe stoc, i-am mai sunat prin 2010. acum imi zic ca nu mi-au dat ca n-am semnat contract. niste cretini.

    RăspundețiȘtergere
  93. firma rds nu ar trebui sa se numeasca"rds"va propun cateva denumiri specific firmei "nu avem decodoare" , "nu avem echipamente" , "se lucreaza la infrastuctura" , "mai reveniti cu un telefon saptamana viitoare" ,"am inregistrat sesizarea cu nr..........".aceste denumiri sunt in urma a ce se vede pe pliantele de reclama cu privire la decodoarele hd si mai nou au adaugat in seitul dumnealor IPTV care o lalaie de aproape un an si cine stie cati ani de acum incolo .referitor la decodoarele HD si serviciul IPTV, ROMTELECOM il au de ceva timp si multumim lui dumnezeu au si decodoare HD , au si echipamente IPTV si se si instaleaza FOARTE REPEDE fata de cei de la [>>>>>>].nu le mai reproduc denumirile firmei ca sa nu ma injure careva .

    RăspundețiȘtergere
  94. nu sant incompetenti,sant iresponsabili,nu le pasa de clienti,sant plini de bani,eu cel putin,am sa renunt la mizeria lor de servicii,sant si alti furnizoro poate un pic mai seriosi !!!

    RăspundețiȘtergere
  95. Firma RDShit sunt de tot cacatul, stau de 2 zile fara internet, in fiecare zi cand merge am aceiasi problema, merge internetul 2-4 ore pe zi dupa care pica si nu mai revine numai a 2a zi.. Am sunat la serviciul clienti si aceiasi problema " o sa trimitem o echipa la dvs. ", da pe naiba nu vine nimeni, nu le pasa de clienti isi bat joc de ei, va recomand sa scapati de ei, nu sunt seriosi au cea mai proasta calitate din toata romania, sunt niste rahati incompetenti, nu se mai poate asa au miliarde de reclamatii dar cine le baga in seama? Nimeni! Iti spun sec "se va rezolva in cel mai scurt timp" si cu asta ramai.. Bafta cu RDShit sunt cei mai naspa..Firma RDShit sunt de tot cacatul, stau de 2 zile fara internet, in fiecare zi cand merge am aceiasi problema, merge internetul 2-4 ore pe zi dupa care pica si nu mai revine numai a 2a zi.. Am sunat la serviciul clienti si aceiasi problema " o sa trimitem o echipa la dvs. ", da pe naiba nu vine nimeni, nu le pasa de clienti isi bat joc de ei, va recomand sa scapati de ei, nu sunt seriosi au cea mai proasta calitate din toata romania, sunt niste rahati incompetenti, nu se mai poate asa au miliarde de reclamatii dar cine le baga in seama? Nimeni! Iti spun sec "se va rezolva in cel mai scurt timp" si cu asta ramai.. Bafta cu RDShit sunt cei mai naspa..

    RăspundețiȘtergere
  96. gaman.ghita@yahoo.com6 septembrie 2011 la 14:50

    hey!
    nu va mai plange-tzi. fi-tzi verticali!
    shtiu ca sunt dobitoci,dar avetzi curajul s
    hi spune-tzi-lor(SUNT-ET^ZI DEPESHITZI,RENUNJTZA_TZI)
    in cateva zile plec de la ei.bine! voi plati 2 luni (daca vreau)ca asha e contractul.O.K.am pentru (NEMES)o surpriza./
    avetzi curaj.ve-tzi cashtikga!
    NU SUNT RASIST dar HANDICAPATUL merita

    RăspundețiȘtergere
  97. HEY!
    A venit WeEKEND- dul, iar sunt PROST.Ma uit la PC.Degeaba.La voi poate merge,(eu nu am fibra).Platssc la fel ca voi.Ei ma roaga sa raman in sistem.Nu pot.NU AM IN WEEKEND .3(trei_)zile.DECI!~4 weekend-uri x 3Zile=12 zile+sarbatori nationale+religioase+Onomastici de sefi (de orice culuoare)=~~30 zile.LA MINE MERGE CU RANDAMeNT DE 10%./
    Ma voi retrage,dar au un contract dubios(legalmente).Am avut incredere in ei . nu am stiut ca sunt unguri.NORMAL!CURVE(ude mereu){UDMR}
    FERI-TZI ALIANTZA CU ATTILLA!
    EX:Daca pana in 05 ale lunii nu te retragi platesti toata luna (desi ei uita ,ca de obicei,sa-ti ofere servcii).Daca ai noroc sa fii in loco,cu putzina atentzie,luna urmatoare ,se poate. Prin tel.,SMS,Fax sau orice,""NU SE POATE"",SA TE RETRAGI>
    AJUTATZI-MA cu un SITE pentru a trimite ceva inregisrari.
    Eu zic ca vor ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  98. mai Click net e cel mai bun... un pic mai scumt dar cel mai bun... eu chiar daca sunt pe RDS o sa mil scot si o sa ma bag pe Click net ca deja imi face surprize .., eu miam luat internet Full de MEGA , GIGA Sau ceo fi si acum observ ca nu mai am asa multa viteza pe care miau spus...

    RăspundețiȘtergere
  99. HY!
    sa va spun de ce nu am net in weekend.
    s-a spart unu'.shmecherii din zona vor sa fie platitzi in zilele libere,caz de interventzii,(ceea ce mi se pare normal).nu?e munca lor,de fapt.shi m-au ales pe mine(reclamagiu notoriu)
    shi ce fac ei? in weekend, ma declupeaza!
    eu ca un prost :sun(pe banii mei)shi cer echipa de interventzii(conform contractului in 24 de ore)
    vezi-tzi de treaba,vin numai luni,eu am sunat vineri seara.la ce dracu' mai vin dupa ce ma cupleaza shi am net?
    promit ca ma tzin de ei sa-mi recuperez o parte din bani(asta include:consum apeluri telefonice,abonament net,timp pierdut shi de ce nu;stres)
    alta poanta!
    am fost sa-mi reziliez contractul.
    ce crezi?am ajuns in data de 06 ale lunii.tarziu.conform contractului,din 01-05 se fac rezilieri de contracte.luna viitoare o sa fiu plecat din localitate.o mushc din nou?
    alta poanta cuRDS MINUS RCS!
    suni ca sa faci o sesizare,poate vrei sa-i felicitzi,(nu stiu, poate)shi te preia un robot cu voce feminina(roboata)5~10 minute, dupa care, auzi o voce dulce"""NE PARE RAU, DAR TOTZI OPERATORII NOSTRI SUNT OCUPATZI .VA RUGAM ASHTEPTATZI PANA VETZI FI
    PRELUAT"""
    shi asta nu este tot contractu'!
    o sa revin shi cu alte dume din contract.

    RăspundețiȘtergere
  100. rds e o firmă care foloseşte doar aparatură noname iar cînd aceasta se defectează o înlocuieşte(preferenţial nouă) cu aparatură reparată în atelierele proprii. Atenţie la încheierea contractului-firma nu are nicio obligaţie, în schimb dumneavoastră s-ar putea să deveniţi sclavii saudebitorii ei în cazul în care doriţi să reziliaţi contractul datorită sumelor consistente pe care trebuie să le înapoiaţi pentru nişte servicii de care nu aţi beneficiat niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  101. Nu mi-a picat netul excesiv, desi am abonamentul la net cu viteza maxima, in cel mai rau caz mi-a fost picat netul o dupamasa. In schimb, degeaba downloadez cu 10 MB/s daca stau 2 minute sa mi se incarce o pagina de youtube. se blocheaza netul ca nici unul, calitatea conexiunii este cea mai proasta dintre toate. cu click net, pe care il folosesc la lucru, viteza de download este de 600 KB/s dar paginile se incarca instantaneu, am ajuns nici sa nu mai imi pese cu ce viteza downloadez de pe net, imi fac mult mai putini nervi cu clicknetul. Maine ma duc sa reziliez contractul cu Rds, unde oricum platesc 39 de lei pentru nimic, si imi fac contract la nextgen ( firma cumparata de romtelecom). Am avut net cu ei acum un an si ceva, dar m-am mutat si am pus rds (unde am dat si spaga ca sa vina sa imi instaleze netul intr-o saptamana..era sa uit). Diferenta intre nextgen si rds- 10 lei la abonament in minus pentru nextgen, viteza cel putin la fel, calitatea conexiunii verificata pe pingtest.net "A" pentru nextgen, "C" pentru RDS. noroc ca nu am facut contract pe un an sau 2, imi pare rau de cine a facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  102. adevarat de tot cacatu futui in gat cu netu lor dai o gramada de bani si mortii lor de saracii ce sunt mai ales stik-ul asta poate sa il bag lu masa in pizada sa merga mancaiar canceru si buba neagra uaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  103. deci jur k abia astept s scap d ei! conexiunea la internet de la rds -rcs e d ffffffff proasta calitate m-am saturat.asta e bataie d joc s m kinui atat d q netu dn kuza lor!prima luna a mers perfect ,apoi f jalnic!

    RăspundețiȘtergere
  104. Internetul.... Hmmmm asa si asa , Dar mai nou tampitii de la Rds&Rcs au scos din grila de programe postul Antena2 si l-au inlocuit cu RTL un rahat de post .. Daca nu reintroduce Antena2 inapoi in grila de programe ... reziliez contracutl cu ei .. Ps. Mai am 2 luni si se incheie contractul si la ce oferte au cei de la Dolce ... am sa le dau clantza astora de la Rds&Rcs

    RăspundețiȘtergere
  105. Si eu sunt scarbit de astia de cand au taiat A2.Dupa ce ca marea majoritate a programelor le au de cacat, au mai bagat inca un program..mai de cacat....Astia chiar au devenit DE CACAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  106. Sa nu uite stimatii angajati rds-rcs ca noi suntem cei care le platim salariile. Daca intarzii cu plata te "taie" urgent De ce nu ma
    intreaba si pe mine compania cand scoate programe din grila. Recent a disparut Antena 2, inlocuita cu un program de stiri si vorbarie goala (ca si cum n-am avea destule ...). Comanda politica? Oricum cei de la Antene nu au aprobat asa ceva. Exista slava Domnului destule posturi de umplutura. Eu imi vreau canalul Antena 2 inapoi si fara decodor care sa nu mearga, sa nu am asistenta tehnica daca e nevoie, dar pentru care sa platesc in plus. Redati abonatulor vostri A2 da ca sunteti o firma serioasa si cinstita.

    RăspundețiȘtergere
  107. Nu stiu daca ar fi bine sa va scriu sau sa nu va scriu, dar de cand am apelat la RDS-RCS teletextul antenei 1 nu mai functioneaza , pur si simplu nu am teletext deloc. Ce se intampla? Poate cineva sa imi spuna. Consider bataie de joc.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  108. Deci e o prostie RDS-RCS, am avut si eu multe probleme cu ei dar spre norocul meu l-am cunoscut pe directorul RDS-RCS Satu-Mare si asa s-au rezolvat toate problemele in mai putin de o ora. Tara asta nu e tocmai cum pare daca sti pe cineva, o cunostinta o ruda ceva toate se pot rezolva mult mai usor.
    Desi pare fustrant asta e Romania.

    RăspundețiȘtergere
  109. Nu trebuie sa ne mai mire nimic in Romania.Am un modem de la rds-rcs si un stick digi net mobil.La un moment dat nu-mi functiona nici unul din sisteme.Politicos am sunat la ´firma´si mi-au spus politicos ca modemul nu functioneaza din motive tehnice,iar stikul e din cauza programului pe care il are calculatorul(un un MacBook).Am sunat sa intreb setarile ptr calculator,m-am uitat pe net,dar nimic.M-am hotarat sa sun la protectia consumatorului.Ce credeti?A 2-a zi dimi si-a revenit stikul,iar in urmatoarea zi au venit si mi-au instalat fibra optica(ea fiind deja instalata pe scara blocului).Asa ca oameni buni,incercati si alte cai.SUNTEM IN ROMANIA si orice este posibil.In trecut ptr nefunctionarea serviciului de internet,am facut sesizare la ei si mi-au recalculat factura,deci am platit mai putin.
    CONCLUZIE:Totul se rezolva,doar ca trebuie sa impingeti lucrurile de la spate.
    Un an nou cu bine tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  110. dupa doua luni de asteptare ,nu-mi doresc decit sa mi se spuna ,cind voi avea si eu internet , E CHIAR ASA DE COMPLICAT ?????????????
    incompetenta maxima ,nesimtire LA NIVELUL INCOMPETENTEI!!!
    dupa doua luni de la semnarea contractului de internet ,nu numai ca nu am net dupa ce mi s-a promis ca in maxim doua sapt. voi fi cablat,dar nici macar bunul simt sa-mi dea o estimare .astept in fiecare zi cu sufletul la gura Asa ma sune echipa rcs-rds !!!!!!!!!!!!!
    dupa mai multe sesizari telefonice am ramas cu senzatia ca am vbit. cu niste roboti la fiecare telefon mi se punea o placa cu VOM URGENTA...BLA BLA degeaba se vorbeste politicos daca nu se face nimic !!!!e incredibil dar cei cu care vorbesti citesc niste sabloane !!! ,am fost si in audienta ,acelasi lucru ,acelasi sabloane ,pustoaica cu care am vbit mi-a promis ca se va ocupa personal si ca ma va suna ! NORMAL NU M-A SUNAT NIMENI SI NU AM CERUT DECIT SA MI SE DEA UN TERMEN CIND VOI AVEA SI EU INTERNET ,E CHIAR ASA COMPLICAT SA ESTIMEZI CIT DUREAZA SA TRAGI CABLU DIN PUNCTUL A IN PUNCUL B.E FRUSTRANT SA ASTEPTI IN FIECARE ZI ...MAI ALES CA DEPIND LA JOB-UL MEU DE INTERNET ! DE CE NU MI SE COMUNICA CA SINT DEPASITI DE SITUATIE ,SI AS CAUTA ALTA FIRMA DE INTERNET !CHIAR SINT CURIOS DACA TREC CELE 3 LUNI DIN CONTRACT SI EU INCA NU AM NET ,MAREA COMPANIE RCS RDS CUM ISI VA ASUMA ACEST LUCRU DAR PROBABIL CA CONFORM CONTRACTULUI EI NU AU NICI O RESPONSABILITATE DECIT ACEEA DE A INCASA CONTRACTELE LA TIMP !
    SARBATORI FERICITE !

    RăspundețiȘtergere
  111. Lol Horace, inseamna ca ii prea departe sa traga "netul" pina la tine. Nu le convine sa traga firele (acuma nu stiu prin cablu tv sau prin fibra optica). Asa am patit si eu ! La 1 an dupa ce am depus cererea au venit de mi-au venit de cu netul! Si atunci cu un modem conectat prin USB! Viteza era de 12 mb (biti de modem! 1 mb modem = 128 kb de hdd), deci daca copiam cu 1.1 MB eram rege . Noroc ca mai aveam modemul de la netul vechi (din Constanta) , acum copii cu 4 MB , pentru ca ma sugruma din servar (adica este setat sa nu sar peste ). Ce mai toate firmele au politica lor ! Cum este romanul obisnuit sa dea "o atentie " , de asta mere netul prost ! Pentru ca o sa-ti mearga maxim 1 saptamana , pe urma revii la vechea problema ! Eu cel putin ma chinui sa joc BBC 2 (battlefield bad company 2) online , fac poze (ping mare). Ps viteza de up la mine este de 1 mb (biti de modem=128). Adresa mea de mail este ca la comentati , numai ca este de iahoo . Sarbatori fericite !!!

    RăspundețiȘtergere
  112. IN CONTRACT ZICE 90 PENTRU INSTALARE

    RăspundețiȘtergere
  113. 90 de zile cititi contractul

    RăspundețiȘtergere
  114. Am antena de satelit 2 receiver , si un stick de net pentru laptop tot ce pot sa spun e ca sunt super multumit de serviciile rcs-rds , calitatea semnalului este foarte buna si in conditii meteo destul de proaste, bineanteles farfuria trebuie sa fie de minim 90 cm, semnalul 3g la stick e destul de bun iar cei 10 giga trafic e suficient daca nu descarc filme .

    RăspundețiȘtergere
  115. Cineva zicea ca Cartoon Network/TCM este oriunde in tara partajat dar la Dolce, UPC Digital si Lidas Prod au Cartoon Network si TCM 24h din 24h.

    RăspundețiȘtergere
  116. Eu am Cartoon Network 24 de ore la 22:00 sunt Gemenii Cramp.Uitativa pe port.ro.Si TCM este 24 de ore.

    RăspundețiȘtergere
  117. Am auzit ca UPC Digital a bagat Cartoon Network si TCM 24 de ore si ei.Uitativa pe:Cartoon Network si TCM 24 de ore UPC.
    Rcs-Rds trebuie sa bage si ei 24 de ore trebuie sa le scriem pe e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  118. Rcs-Rds daca le zici sa bage Digi Sport imediat baga dar daca le zici de Cartoon Network si TCM 24 de ore astepti....

    RăspundețiȘtergere
  119. Dupa 15 luni imi expira contractul cu Rcs-Rds si ma mut de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  120. Vrem Cartoon Network 24 de ore la RDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  121. HOTI DE RDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  122. ISI BAT JOC DE NOI NU NE ASCULTA CE CANALE SA PUNA ISI CEI MAI.....

    RăspundețiȘtergere
  123. Grila programe Rcs-Rds Digitala Deva:
    1 TVR 1
    2 TVR 2
    3 Pro TV
    4 Antena 1
    5 Kanal D
    6 Prima TV
    7 B1
    8 National TV
    9 OTV
    10 Digi 24 SD
    11 Realitatea TV
    12 Antena 3
    13 RTV
    14 TVR Info
    15 Digi Sport 1
    16 Digi Sport 2
    17 Sport.ro
    18 Digi Sport 3
    19 Eurosport
    20 Eurosport 2
    21 Acasa TV
    22 Romantica
    23 Antena 2
    24 Euforia Lifestyle
    25 Paprika
    26 Discovery
    27 National Geographic
    28 Zone Reality
    29 Animal Planet
    30 Discovery World
    31 Discovery Science
    32 Discovery Travel & Living
    33 Discovery Investigation
    34 National Geographic Wild
    35 Viasat Explorer
    36 Viasat History
    37 ProCinema
    38 Digi Film
    39 Digi Film Premium
    40 Diva Universal
    41 TV1000
    42 Universal Channel
    43 TVR Cultural
    44 AXN
    45 AXN Crime
    46 AXN SciFi
    47 Minimax
    (Minimax 06:00-20:00)
    48 Cartoon Network/TCM
    (Cartoon Network 07:00-22:00)
    (TCM 22:00-07:00)
    49 Disney Channel
    50 Disney Junior
    51 Boomerang
    52 Duck TV
    53 MTV
    54 U
    55 Kiss TV
    56 H!T Music
    57 VH1
    58 Mezzo
    59 Music Channel RO
    60 Music Channel HU
    61 Favorit TV
    62 Etno TV
    63 Hora TV
    64 Taraf TV
    65 TV Neptun
    66 TVS Oradea
    67 Analog TV
    68 6TV
    69 Giga TV
    70 TVH 2.0
    71 N 24
    72 TVR Cultural
    73 TVR 3
    74 DW Europe
    75 CNN
    76 Money Channel
    77 Euronews
    78 Bloomberg TV
    79 TRINITAS TV
    80 Speranta TV
    81 PVTV
    82 Fishing and Hunting
    83 TV5MONDE EUROPE
    84 Rai 1
    85 Rai 3
    86 RTL Television
    87 ProSieben
    88 VOX Channel
    89 BBC World News
    90 GSP TV
    91 RTL2
    92 Super RTL
    93 CCTV
    94 Duna TV
    95 M2
    96 4 Story TV
    97 Nota TV
    98 A TV
    99 SuperONE
    100 HBO
    101 HBO Comedy
    102 Cinemax

    RăspundețiȘtergere
  124. GRILA PROGRAME ROMTELECOM DOLCE DEVA:
    1 TVR 1
    2 TVR 2
    3 TVR 3
    4 TVR CULTURAL
    5 TVR INFO
    6 PRO TV INTERNATIONAL
    7 PRO TV
    8 ANTENA 1
    9 PRIMA TV
    10 NATIONAL TV
    11 B1
    12 ACASA TV
    13 ANTENA 2
    14 KANAL D
    15 OTV
    16 TRINITAS TV
    17 TV5MONDE
    18 DOLCE INFO
    19 UNIVERSAL CHANNEL
    20 PRO CINEMA
    21 DIVA UNIVERSAL
    22 AXN
    23 AXN CRIME
    24 AXN SCIFI
    25 TCM 24/24H
    26 MGM
    27 TV1000
    28 FILMBOX
    29 FILMBOX EXTRA
    30 DISCOVERY
    31 DISCOVERY WORLD
    32 NATIONAL GEOGRAPHIC
    33 ANIMAL PLANET
    34 DISCOVERY TRAVEL & LIVING
    35 DISCOVERY SCIENCE
    36 VIASAT NATURE
    37 VIASAT HISTORY
    38 VIASAT EXPLORER
    39 HISTORY
    40 DA VINCI LEARNING
    41 FASHION TV
    42 TRAVEL CHANNEL
    43 E!ENTERTAINMENT
    44 EUFORIA LIFESTYLE
    45 PAPRIKA
    46 THE STYLE NETWORK
    47 PV TV
    48 MTV
    49 MTV ROCKS
    50 MUSIC 1 CHANNEL
    51 ETNO TV
    52 TARAF TV
    53 FAVORIT TV
    54 VH1
    55 KISS TV
    56 U TV
    57 MOOZ RO!
    58 MEZZO
    59 VH1 CLASSIC
    60 REALITATEA TV
    61 ANTENA 3
    62 CNN
    63 THE MONEY CHANNEL
    64 RTV
    65 GIGA TV
    66 EUROSPORT
    67 EUROSPORT 2
    68 SPORT.RO
    69 GSP TV
    70 DOLCE SPORT
    71 DOLCE SPORT 2
    72 CARTOON NETWORK 24/24H
    73 BOOMERANG
    74 BABY TV
    75 KIDS CO
    76 DISNEY CHANNEL
    77 NICKELODEON
    78 MINIMAX/ANIMAX
    (MINIMAX 06:00-20:00)
    (ANIMAX 20:00-02:00)
    79 DUCK TV
    80 JIM JAM
    81 PLAYBOY TV
    82 PRIVATE SPICE
    83 HUSTLER TV
    84 BLUE HUSTLER
    85 DARING! TV
    86 SUPERONE
    87 DUNA TV
    88 E TV
    90 FILM+
    91 RTL KLUB
    92 M1
    93 M2

    RăspundețiȘtergere
  125. Cartoon Network si TCM sun 24/24h la Dolce, UPC Digital, Lidas Prod, Akta Max si la altele!!!Rcs-Rds cand vor baga si ei 24/24h.Am inteles ca trebuie sa semneze un contract cu compania Turner a lui Cartoon Network, TCM si Boomerang de a prelua Cartoon Network si TCM 24/24h si Dolce au fost primii care au semnat contractul si dupaia si altele.Doar Rcs-Rds vreau sa bage 24/24h.

    RăspundețiȘtergere
  126. Cand vor baga Rcs-Rds si ei Cartoon Network si TCM 24/24h????De Cartoon Network ma intereseaza in primul rand TCM pot sa faca ce vor cu el dar sa-mi bage Cartoon Network 24 de ore!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  127. Eu am Cartoon Network non-stop si sunt la Lidas Prod din Deva si la 22:00 sunt Gemenii Cramp.
    Am si TCM non stop.
    Deci avem dovezi ca Cartoon Network este non stop.Ii o minciuna ca peste tot Cartoon Network si TCM sunt partajate!!!!!!!!!!!!!Doar RCS-RDS au Cartoon Network/TCM si poate si UPC Analogic(UPC Digital are Cartoon Network si TCM 24 de ore).

    RăspundețiȘtergere
  128. La Rcs-Rds Cartoon Network este partajat de TCM.
    Cartoon Network este 15 ore pe zi intre 07:00-22:00.
    TCM este in restul de 9 ore intre 22:00-07:00.
    La UPC Digital Focus Sat, Dolce, Lidas Prod, Akta Max si la altele Cartoon Network si TCM sunt 24 de din 24 de ore.
    Rcs-Rds sper ca lucreaza la Cartoon Network si TCM 24 din 24 de ore.

    RăspundețiȘtergere
  129. Trebuie sa le scriem pe e-mail sa ne ducem la sedii sa le spunem trebuie sa ii facem cumva sa vrea sa bage Cartoon Network si TCM 24 de ore.

    RăspundețiȘtergere
  130. GRILA PROGRAME UPC DIGITAL DEVA:
    1 TVR 1
    2 TVR 2
    3 PRO TV
    4 ANTENA 1
    5 ANTENA 2
    6 PRIMA TV
    7 B1
    8 NATIONAL TV
    9 OTV
    10 KANAL D
    11 INFO
    12 TVR CULTURAL
    13 TVR 3
    14 TVR INFO
    15 NEPTUN TV
    16 NATIONAL 24 PLUS
    17 TOP 1
    18 DDTV
    19 REALITATEAR TV
    20 ANTENA 3
    21 ROMANIA TV
    22 GIGA TV
    23 MONEY CHANNEL
    24 EURONEWS
    25 CNN
    26 FRANCE 24
    27 BBC WORLD
    28 BLOOMBERG
    29 RUSSIA TODAY
    30 RUSSIA 24
    31 CCTV NEWS
    32 SORT.RO
    33 EUROSPORT
    34 SPORT 1
    35 ESPN CLASSIC
    36 MOTORS TV
    37 EXTREME SPORTS
    38 NAUTICAL CHANNEL
    39 ESPN AMERICA
    40 EUROSPORT 2
    41 FISHING & HUNTING
    42 GSP TV
    43 PRO CINEMA
    44 DIVA UNIVERSAL
    45 AXN
    46 AXN CRIME
    47 AXN SCIFI
    48 MGM CHANNEL
    49 TCM 24/24H
    50 FILM BOX
    51 FILM+
    52 ACASA TV
    53 ROMANTICA
    54 EUFORIA LIFESTYLE TV
    55 E! ENTERTAINMENT
    56 FINE LIVING
    57 FASHION TV
    58 TLC
    59 DISCOVERY CHANNEL
    60 NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL
    61 ZONE REALITY
    62 ANIMAL PLANET
    63 DISCOVERY WORLD
    64 DISCOVERY SCIENCE
    65 TRAVEL MIX CHANNEL
    66 TRAVEL CHANNEL
    67 NATIONAL GEOGRAPHIC WILD
    68 HISTORY CHANNEL
    69 DA VINCI LEAMING
    70 DOQ ROMANIA
    71 MINIMAX/ANIMAX
    (MINIMAX 06:00-20:00)
    (ANIMAX 20:00-02:00)
    72 CARTOON NETWORK 24/24H
    73 DISNEY CHANNEL
    74 DUCK TV
    75 BOOMERANG
    76 NICKELODEON
    77 JIMJAM
    78 MTV ROMANIA
    79 UTV
    80 KISS TV
    81 VH-1 CHANNEL
    82 VH-1 CLASSIC
    83 MTV ROCKS
    84 MTV HITS
    85 MTV DANCE
    86 MUSIC CHANNEL
    87 BALKANIKA MTV
    88 MEZZO
    89 FAVORIT TV
    90 ETNO TV
    91 TARAF TV
    92 MYNELE TV
    93 TOP SHOP TV
    94 BBC ENTERTAINMENT
    95 KBS
    96 TV5
    97 DW
    98 RTL CHANNEL
    99 DUNA TV
    100 M2
    101 TV2
    102 ATV
    103 TVEI
    104 RAI UNO
    105 SAMANYOLU TV
    106 TVRM
    107 ZEUS TV
    108 TRINITAS TV
    109 SPERANTA TV
    110 TV PAPRIKA
    111 HUSTLER TV
    112 PRIVATE SPICE
    113 DARING TV
    114 PLAYBOY TV
    115 HBO
    116 HBO COMEDY
    117 CINEMAX
    118 CINEMAX 2
    119 HIR TV
    120 SPORT M
    121 FILM+
    122 FILM+ 2
    123 PRIZMA TV
    124 SOROZAT+
    125 REFLEKTOR
    126 COOL TV
    127 RTL KLUB
    128 SPORTKLUB
    129 MUZSIKA TV
    130 DOQ
    131 ERDELY TV
    132 FILMBOX FAMILY
    133 FILMBOX EXTRA 1

    RăspundețiȘtergere
  131. SEMNATI RCS-RDS IN NAIBA O DATA CONTRACT CU COMPANIA TIME WARNER, ARE SEDIU SI IN BUCURESTI CA SA AVETI DREPTUL SA TRANSMITETI SEPARAT CARTOON NETWORK SI TCM.TREBUIE SEMNAT DOAR UN CONTRACT CE NAIBA.

    RăspundețiȘtergere
  132. CE NAIBA DE RCS-RDS FIRMA DE CACAT NU VOR SA SEMNEZE CONTRACTUL ODATA CU TIME WARNER DEJA MA SI ENERVEAZA EI STAU LINISTITI SI NU II INTERESEAZA. PR TV LOR ONLINE DIGIONLINE.TV AU SCRIS COMENTARIU CA DIN PACATE DOAR PANA LA ORA 22:00 SE DIFUZEAZA CARTOON NETWORK IN ROMANIA CEEA CE II O MINCIUNA CA DOAR EI DIFUZEAZA PANA LA 22:00 RESTUL NON-STOP. MAI INTERESATI-VA NU VA GANDITI DOAR LA DIGI SPORT DE CE NU SEMNATI ODATA CONTRACTUL ALA PROST PANA SI UPC A SEMNAT CONTRACTUL IN 01.10.2010 VOI DE CE NU SEMNATI ODATA CA LA CATI BANI AVETI. SA SEMNATI CAT MAI REPEDE. VOI SUNTETI SINGURII CARE MAI PARTAJATI CARTOON NETWORK CU TCM INTERESATI-VA SA VEDETI CA CELELALTE FIRME AU NON-STOP SEMNATI ODATA DE CAND SUNTETI VOI BAGATI PARTAJAT INTERESATI-VA CUM TREBUIE SA SEMNATI CONTRACTUL SI SEMNATIL ODATA!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  133. FIRMA DE CACAT CEA MAI PROASTA FIRMA CARE O EXISTAT VREODATA IN ROMANIA RCS-RDS.

    RăspundețiȘtergere
  134. IN NAIBA DE..... CE LE IE GREU SA SEMNEZE UN CONTRACT IN NAIBA DE CONTRACT SA-L IEIE AZI SI MAINE. LA OAMENII MARI LE TREBUIE TCM IAR LA NOI COPIII NE TREBUIE CARTOON NETWORK 24H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  135. RDS-RCS SUNT SINGURI CARE MAI PARTAJEAZA CARTOON NETWORK/TCM . BAGATI AMANDOUA 24 DE ORE SEMNATI ACONTRACTUL CU COMPANIA TIME WARNER DIN ROMANIA CREDCA ARE SEDIU IN BUCURESTI. ESTE DATORIA VOASTRA SA BAGATI 24 DE ORE. VOI CE ZICETI ASA II NU ARE ROST ASA II IN TOATA TARA. MAI INTERESATI-VA IN NAIBA DE FIRMA JEGOASA SA VEDETI CA DOAR LA VOI IS PARTAJATE LA RESTUL 24 DE ORE SEMNATI CONTRACTUL NU IMI TREBUIE MIE SA IMI BAGI DIGI 24 SD SI DIGI SPORT 1, 2, 3 SI DIGI FILM VREAU DOAR CARTOON NETWORK 24 DE ORE BAGATI ODATA 24 DE ORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  136. RDS-RCS sunt de c***t. Daca dupa atatia ani de fidelitate (excesiva as spune) am intarziat cu plata facturii (pentru prima oara) 8 zile iar ei imi taie Internetul (scriu de pe alt calculator). Nici Gazul si nici Electica nu actioneaza asa. Sa le fie rusine!!! Pe langa ca eu personal le-am facut sesizari din punct de vedere calitate (Internetul e moale... rau, iar TV, calitatea emisiei, scade pe zi ce trece) nu s-a rezolvat nimic. Sunt Dezamagit Total.
    Imi pare rau de ei. Am avut incredere in ei.

    RăspundețiȘtergere
  137. RDS e o firma de handicapati una spun si alta fac,au angajate la rel-clienti care au facut cursuri de mincinoase,pentru ca atita te invirtesc si te sucesc cind faci o sesizare incit te intrebi cit a umblat firma pina le-au gasit pe penalele astea fara pic de rusine,fara bun simt,fara pic de respect si cu atita tupeu de escroc.Ma intreb de multe ori,OARE EI NU INTELEG CA SINT LA DISPOZITIA NOASTRA SI NU NOI LA EI SI CA DUPA BANII NOSTRI ISI IAU SALARIILE? Rusine sa le fie dar nu au nici un pic de rusine.Halal.

    RăspundețiȘtergere
  138. Nu stiu la voi cum a fost dar sa va spun patania mea cu "teapa" numita "internet mobil oferit gratuit" de la RDS. In 2013, prin februarie, am hotarat sa fac abonament de internet si la RDS, cu toate ca aveam de la Romtelecom, pentru ca doream viteza mai mare (pe care Romtelecom nu o poate asigura in orasul meu). Am studiat oferta si am vazut ca la "Digi Net Fiberlink 100" (era cea mai mare viteza oferita de RDS la acel moment) se ofera si "internet mobil gratuit". M-am prezentat la sediul RDS pentru încheierea contractului unde domnisoara care l-a intocmit mi-a spus ca voi fi conectat in max. 7-10 zile, ocazie cu care voi primi si stick-ul "bonus" pentru internet mobil. Au trecut 10 zile - nimic, au trecut 15 zile - nimic, iar dupa 20 zile de asteptare am sunat la RDS. Ii explic unei doamne ca astept de 20 zile sa fiu conectat iar ea imi raspunde "a..., poi nu avem aparate domnule... si nici nu stiu când o sa avem". Afost primul "dus rece". Noroc ca pastrasem si internetul de la Romtelecom. Dupa 7 saptamani, când imi luasem gândul ca voi mai fi conectat, a venit o echipa si m-a bransat. Ii intreb despre stick-ul promis iar ei zic "pentru ala trebuie sa va duceti la sediu". Bun, a doua zi dupa conectare ma prezint la sediu pentru ridicarea stick-ului "bonus". Aceeasi domnisoara care imi incheiase contractul imi spune, pe un ton foarte respingator: "a..., poi stick-uri nu avem in stoc" iar la întrebarea "când veti avea ?" raspunde "nu stiu..., oricum sunt altii inaintea dumneavoastra, ... va vom anunta noi când va vine rândul". Am plecat indignat si am facut o sesizare la RDS central. Nu am primit nici-un raspuns si dupa un timp m-am resemnat si am uitat de stick. Mi-am dat seama ca este doar o "pacaleala" pentru atragerea de clienti. Dar, surpriza, când mai erau aprox. 2 saptamani pana la expirarea contractului (contract pe 1 an) primesc un mesaj: "pentru ridicarea stick-ului comandat de dvs. va rugam sa va prezentati la sediul nostru". Cu toate ca uitasem de stick, am zis: in sfarsit dupa 1 an "mi-a venit si mie rândul". M-am prezentat la sediul RDS pentru ridicarea stick-ului unde o (alta) domnisoara imi spune "pentru ridicarea stik-ului trebuie sa prelungiti contractul cu cel putin 1 an" . La care eu zic: "pardon ???!!!... eu m-am prezentat sa ridic stick-ul aferent incheierii contractului nu prelungirii lui... nu vreau sa fiu luat de fraier pentru a 2-a oara". Si am plecat din nou indignat. Nu mai prelungesc contractul, il las in "deriva" pentru ca acum sunt eu la "butoane"- il pot rezilia oricând. Sa mai fie si RDS la "mana mea" ca pana acum am fost eu la "mana lor" Astept sa vina "nemtii". Din septembrie vine T - mobile (in loc de Romtelecom) si sper sa bage fibra optica si la noi in oras.

    RăspundețiȘtergere
  139. Am citit posturile de mai sus. Sa va relatez eu din Bucuresti intimplare care e in plina desfasurare. Am cerut sa mute internetul de la locatia 1 la locatia 2. Cererea a fost semnata undeva prin februarie 2014. La blocul din locatia 2 infrastructura rds e in fata blocului. Acum suntem in 24 mai 2014 si din 15-20 telefoane la relatii clienti rds aceeasi “melodie”: “stim situatia dvs, vom face o sesizare de urgentare a instalarii” sau “vom face o sesizare de escaladare a situatiei”…si cite si mai cite bazaconii. Ca fapt divers momentan folosesc un stick mobil rds, care merge cam ca modemurile anilor ’90. Asa ca aviz amatorilor. Unde e monopol, vai de consumatori…PS. va mai tin la curent peste vreo 3 luni…

    RăspundețiȘtergere
  140. Am depus de 3 saptamani o solicitare pentru un receiver satelit si de fiecare data cand apelez serviciul clienti se noteaza urgentare la solicitare dar pana in przent nu am primit nici un raspuns asa se procedeaza in resita pana si un receiver de satelit se dustribuie pe ochi frumosi de catre o stimabila Doamna care se ocupa cu distribuirea aparatelor care intamplator si angajat si fiul sef serviciu la 3 g

    RăspundețiȘtergere
  141. VREM CARTOON NETOWRK 24/24 H!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  142. VREM CARTOON NETOWRK 24/24 H!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  143. Buna ziua,
    Stiu ca nu este la subiect intrebarea dar as vrea sa cumpar unui tehnician fibra ootica un cadou si anume un powermetru optic. Am gasit o oferta buna pe site-ul asta dar as vrea sa mai studiez piata putin. Mai aveti ceva recomandari? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere